Kids Schminken

Woe 3 | zat 6 | zo 7 april

Laat je kinderen stralen met prachtige gezichtsschilderingen!

Onze professionele schminkartiesten toveren de kindergezichtjes om tot kleurrijke creaties, zodat ze de hele dag kunnen genieten van een magische transformatie.

Datum:

  • Woe 3 april 14:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 6 april 10:00 uur- 13:00 uur
  • Zondag 7 april 10:00 uur- 13:00 uur

*Een consumptie nuttigen is verplicht

Reserveer informatie

Woensdag 3 april

Onze artiest is er op woensdag 3 april tussen 14:00 uur & 17:00 uur

Lunchen

Wil je eerst lunchen? Reserveren kan vanaf 13:00 uur. Geniet eerst met je kind/kids van een lunch bij Venneper Lodge. Vanaf 14:00 uur gaat onze artiest aan de slag.

Dineren

Wil je dineren? Reserveer dan bijvoorbeeld tussen 16:00 en 17:00 uur. Dan kunnen de kids eerst geschminkt worden en daarna lekker aan tafel schuiven.

Borrelen

Hoef je niet perse te lunchen of te dineren? Dat is geen probleem. Geniet van een borrel en een gebakje terwijl je kids gaan stralen als ze worden geschminkt. De kids  kunnen daarnaast heerlijk buiten & binnen spelen.
Reserveren kan dan het beste tussen 14:30 uur en 15:30 uur.

  • LET OP: Geef bij "opmerkingen" aan met hoeveel kinderen je komt en of je komt voor een "lunch" "diner" of "borrel". Dan kunnen we de activiteit zo goed mogelijk organiseren

Zaterdag 6 / zondag 7 april

Onze schmink artiest is er op zaterdag en zondag tussen 10:00 uur & 13:00 uur

Ontbijten

Wil je eerst ontbijten? Reserveren kan vanaf 09:00 uur. Geniet eerst met je kind/kids van een ontbijtplank bij Venneper Lodge. Vanaf 10:00 uur gaat onze artiest aan de slag. Kom je voor het ontbijt? Reserveer dan uiterlijk tot 11:00 uur

Lunchen
Wil je lunchen? Reserveer dan bijvoorbeeld tussen 11:30 uur en 13:00 uur. Dan kunnen de kids eerst geschminkt worden en daarna lekker aan tafel schuiven voor een lunch. 

Borrelen

Hoef je niet perse te ontbijten of te lunchen? Dat is geen probleem. Geniet van een borrel en een gebakje terwijl je kids gaan stralen als ze worden geschminkt. De kids kunnen daarnaast heerlijk buiten & binnen spelen. 

  • LET OP: Geef bij "opmerkingen" aan met hoeveel kinderen je komt en of je komt voor een "ontbijt", "lunch" of "borrel". Dan kunnen we de activiteit zo goed mogelijk organiseren

Bekijk alle kinderactiviteiten

Bekijk het volledige terrasprogramma bij Venneper Lodge! Elke week vermaken wij de kinderen met een fantastische activiteit! Venneper Lodge is het leukste restaurant voor kinderen, gezinnen en families.