Kids

HIGH TEA FOR GIRLS ONLY

High Tea party bij Venneper Lodge; met je vriendinnen een onvergetelijke middag beleven.
Optutten met make-up die je mee mag naar huis en aanschuiven aan een mooie gedekte high tea tafel.
Ontvangst met een glas bubbels, onbeperkt ranja & handgeplukte thee van Fleur de Café met een ruim assortiment aan smaken.
Een pannenkoekje om zelf te versieren, verschillende zoete lekkernijen van Huize van Wely, scones, donuts, bonbons en nog veel meer lekkers.

 

Meer info

Pannenkoekenfeest

Voor de jarige en zijn/haar vriendjes en vriendinnentjes organiseren wij een pannenkoekenfeest. De kinderen gaan eerst 'Lang Zal Ze Leven' zingen met vuurwerkfontein en dan mag de jarige zijn/haar cadeautjes uitpakken. Daarna kunnen de kinderen spelen in de kinderhoek en buitenspeeltuin of een film kijken in de bioscoop. Daarna is het tijd om lekker pannenkoeken te eten met een lekker ijsje toe.

Bent u benieuwd naar het programma, kijk dan bij meer info!

Meer info

Vliegerfeest

De kinderen gaan hun eigen vlieger maken en pimpen met stiften, glitters en meer... Tussendoor krijgen de kinderen een lekker glaasje fris en een zakje chips. Daarna gaan ze de vlieger zelf in de tuin van Venneper Lodge of in de Venneper Hout oplaten. Na het vliegerfestijn gaan de kinderen hun zelfversierde pannenkoek opeten met een ijsje toe. Na afloop van het feestje nemen de kinderen de eigengemaakte vlieger mee naar huis. 

Bent u benieuwd naar het progamma, kijk dan bij meer info!

Meer info