Kids

Piratenfeest

Voor de jarige en zijn/haar vriendjes en vriendinnentjes organiseren wij een "piratenfeest" met speurtocht door de Venneperhout. De kinderen gaan zich eerst verkleden als echte piraten en dan speuren door de Venneperhout. Als de kinderen klaar zijn met de speurtocht komen ze terug in Venneper Lodge en gaan zij pannenkoeken versieren en lekker opeten aan echte piratentafel. Daarna mogen de piraten een ijsje uitzoeken.

Bent u benieuwd naar het progamma van het Piratenfeest, kijk dan bij meer info!

Meer info

Prinsessenfeest

Voor de jarige en zijn/haar vriendjes en vriendinnentjes organiseren wij een echt "prinsessenfeest" met speurtocht door de Venneperhout. De kinderen gaan zich eerst verkleden en opmaken als echte prinsessen en dan speuren door de Venneperhout. Als de prinsessen klaar zijn met de speurtocht komen ze terug naar Venneper Lodge en gaan zij pannenkoeken versieren en opeten aan een prinsessentafel. Daarna mogen de prinsessen een ijsje uitzoeken.

Bent u benieuwd naar het programma van het prinsessenfeest, kijk dan bij meer info!

 

Meer info

Vliegerfeest

De kinderen gaan hun eigen vlieger maken en pimpen met stiften, glitters en meer... Tussendoor krijgen de kinderen een lekker glaasje fris en een zakje chips. Daarna gaan ze de vlieger zelf in de tuin van Venneper Lodge of in de Venneper Hout oplaten. Na het vliegerfestijn gaan de kinderen hun zelfversierde pannenkoek opeten met een ijsje toe. Na afloop van het feestje nemen de kinderen de eigengemaakte vlieger mee naar huis. 

Bent u benieuwd naar het progamma, kijk dan bij meer info!

Meer info

Speurtochtfeest

Houdt de jarige van natuur en avontuur? Geef dan een speurtochtfeestje bij Venneper Lodge. De kinderen krijgen een rugzakje en gaan speuren in de Venneper Hout. Na afloop gaan ze in Venneper Lodge lekker pannenkoeken eten en daarna krijgen ze een lekker ijsje.

Bent u benieuwd naar het programma, kijk dan bij meer info!

Meer info

Pannenkoekenfeest

Voor de jarige en zijn/haar vriendjes en vriendinnentjes organiseren wij een pannenkoekenfeest. De kinderen gaan eerst 'Lang Zal Ze Leven' zingen met vuurwerkfontein en dan mag de jarige zijn/haar cadeautjes uitpakken. Daarna kunnen de kinderen spelen in de kinderhoek en buitenspeeltuin of een film kijken in de bioscoop. Daarna is het tijd om lekker pannenkoeken te eten met een lekker ijsje toe.

Bent u benieuwd naar het programma, kijk dan bij meer info!

Meer info