EEN UITGEBREIDE MENUKAART |VOOR IEDER MOMENT VAN DE DAG

ONTBIJT

Schuif lekker aan, tijdschriftje erbij en rustig wakker worden met een glas versgeperste jus d'orange en een heerlijke kop koffie.... en dan weer opgeladen het drukke leven in.

Dat kan van vrijdag t/m zondag vanaf 09:00 uur.

LUNCH

Lunchen is bij ons pure verwennerij. U kunt van maandag tot en met zondag genieten van diverse warme en koude broodjes, salades en eigentijdse culinaire pannenkoeken, die door onze ervaren keukenbrigade worden gemaakt. Wij werken graag met seizoensgebonden producten zodat u telkens kunt genieten van andere gerechten. Venneper Lodge heeft ook een lunch trio dat u zelf kunt samenstellen en verse Illy koffie, gezet door een barista.    

Komt u lekker bij ons lunchen?

DINER

De menukaart van Venneper Lodge beschikt niet alleen over de lekkerste pannenkoeken, maar ook over nieuwe, verrassende vlees- en visgerechten. De klassieke pannenkoek ontbreekt niet en ook de oer-Hollandse pannenkoek wordt bij ons in een nieuw jasje gestoken. Dagverse producten worden door onze keukenbrigade verwerkt tot heerlijke salades en pasta’s. Vanzelfsprekend hebben wij voor onze kleine gasten speciale gerechten. Wij hebben ook een allergenenkaart.

Reserveren kan, onverwachts aanschuiven mag altijd!

Borrelkaart

Kinderfeestjes

Gezelschappen

Zakelijk