Kids Jongleer workshop

Woe 15 | zat 18 | zo 19 mei

Jongleerworkshop van Kiko

Altijd al eens willen leren jongleren? Of kijken of je een diabolo hoog in de lucht kan gooien? Chinese bordjes op een stokje in de ronte laten draaien? Bij de jongleer workshops van jongleur Kiko kunnen de kinderen zelf een poging wagen met de verschillende jongleer trucs en spelen met de jongleer materialen. De kinderen kunnen jongleren met ballen, ringen, kegels, diabolo, flowersticks en chinese bordjes draaien.

Datum:

  • Woe 15 mei tussen 14:00 en 17:00 uur
  • Zaterdag 18 mei tussen 10:00 uur en 13:00 uur
  • Zondag 19 mei tussen 10:00 uur en 13:00 uur

*Een consumptie nuttigen is verplicht

Reserveer informatie

Woensdag 15 mei

Onze artiest is er op woensdag tussen 14:00 uur & 17:00 uur

Lunchen

Wil je eerst lunchen? Reserveren kan vanaf 13:00 uur. Geniet eerst met je kind/kids van een lunch bij Venneper Lodge. Vanaf 14:00 uur gaat onze artiest aan de slag en kunnen de kids een jongleerworkshop volgen

Dineren

Wil je dineren? Reserveer dan bijvoorbeeld tussen 16:00 en 17:00 uur. Dan kunnen de kids eerst een jongleerworkshop volgen en daarna lekker aan tafel schuiven.

Borrelen

Hoef je niet perse te lunchen of te dineren? Dat is geen probleem. Geniet van een borrel en een gebakje terwijl de kids een jongleerworkshop volgen De kids kunnen daarnaast heerlijk buiten & binnen spelen.
Reserveren kan dan het beste tussen 14:30 uur en 15:30 uur.

  • LET OP: Geef bij "opmerkingen" aan met hoeveel kinderen je komt en of je komt voor een "lunch" "diner" of "borrel". Dan kunnen we de activiteit zo goed mogelijk organiseren

Zaterdag 18 & zondag 19 mei

Onze artiest is er op zaterdag en zondag tussen 10:00 uur & 13:00 uur

Ontbijten

Wil je eerst ontbijten? Reserveren kan vanaf 09:00 uur. Geniet eerst met je kind/kids van een ontbijtplank bij Venneper Lodge. Vanaf 10:00 uur gaat onze artiest aan de slag en kunnen de kids een jongleerworkshop volgen Kom je voor het ontbijt? Reserveer dan uiterlijk tot 11:00 uur

Lunchen
Wil je lunchen? Reserveer dan bijvoorbeeld tussen 11:30 uur en 13:00 uur. Dan kunnen de kids een jongleerworkshop volgen en daarna lekker aan tafel schuiven voor een lunch. 

Borrelen

Hoef je niet perse te ontbijten of te lunchen? Dat is geen probleem. Geniet van een borrel en een gebakje terwijl je kinderen een jongleerworkshop volgen. De kids kunnen daarnaast heerlijk buiten & binnen spelen. 

  • LET OP: Geef bij "opmerkingen" aan met hoeveel kinderen je komt en of je komt voor een "ontbijt", "lunch" of "borrel". Dan kunnen we de activiteit zo goed mogelijk organiseren

Bekijk alle kinderactiviteiten

Bekijk het volledige terrasprogramma bij Venneper Lodge! Elke week vermaken wij de kinderen met een fantastische activiteit! Venneper Lodge is het leukste restaurant voor kinderen, gezinnen en families.