Kids Glittertattoo's

Woe 24 en zo 28 april

Laat je kinderen stralen met een glittertattoo!

Maak je kind trots met een glittertattoo! Onze tattoo artiest komt langs en heeft meer dan 100 verschillende tattoo's. Een glittertattoo is een tijdelijke tatoeage die wel 2 tot 5 dagen kan blijven zitten. Je kunt er zelfs mee douchen en zwemmen. Uiteraard huidvriendelijk en eenvoudig te verwijderen. Kiest je kind voor een tractor, unicorn of spiderman?

Datum:

  • Woe 24 april 14:00 - 17:00 uur
    Let op: Zaterdag 27 april vervalt de activiteit ivm. Koningsdag.
  • Zondag 28 april 10:00 uur- 13:00 uur

*Een consumptie nuttigen is verplicht

Reserveer informatie

Woensdag 24 april

Onze artiest is er op woensdag tussen 14:00 uur & 17:00 uur

Lunchen

Wil je eerst lunchen? Reserveren kan vanaf 13:00 uur. Geniet eerst met je kind/kids van een lunch bij Venneper Lodge. Vanaf 14:00 uur gaat onze artiest aan de slag met het maken van glitter tattoo's

Dineren

Wil je dineren? Reserveer dan bijvoorbeeld tussen 16:00 en 17:00 uur. Dan kunnen de kids eerst een glitter tattoo ontvangen en daarna lekker aan tafel schuiven.

Borrelen

Hoef je niet perse te lunchen of te dineren? Dat is geen probleem. Geniet van een borrel en een gebakje terwijl je kids gaan stralen als ze een tattoo ontvangen. De kids kunnen daarnaast heerlijk buiten & binnen spelen.
Reserveren kan dan het beste tussen 14:30 uur en 15:30 uur.

  • LET OP: Geef bij "opmerkingen" aan met hoeveel kinderen je komt en of je komt voor een "lunch" "diner" of "borrel". Dan kunnen we de activiteit zo goed mogelijk organiseren

Zondag 28 april

Onze artiest is er zondag tussen 10:00 uur & 13:00 uur

Ontbijten

Wil je eerst ontbijten? Reserveren kan vanaf 09:00 uur. Geniet eerst met je kind/kids van een ontbijtplank bij Venneper Lodge. Vanaf 10:00 uur gaat onze artiest aan de slag met het maken van een tattoo voor de kids. Kom je voor het ontbijt? Reserveer dan uiterlijk tot 11:00 uur

Lunchen
Wil je lunchen? Reserveer dan bijvoorbeeld tussen 11:30 uur en 13:00 uur. Dan kunnen de kids eerst een tattoo ontvangen en daarna lekker aan tafel schuiven voor een lunch. 

Borrelen

Hoef je niet perse te ontbijten of te lunchen? Dat is geen probleem. Geniet van een borrel en een gebakje terwijl je kids gaan stralen als ze een tattoo ontvangen. De kids kunnen daarnaast heerlijk buiten & binnen spelen. 

  • LET OP: Geef bij "opmerkingen" aan met hoeveel kinderen je komt en of je komt voor een "ontbijt", "lunch" of "borrel". Dan kunnen we de activiteit zo goed mogelijk organiseren

Bekijk alle kinderactiviteiten

Bekijk het volledige terrasprogramma bij Venneper Lodge! Elke week vermaken wij de kinderen met een fantastische activiteit! Venneper Lodge is het leukste restaurant voor kinderen, gezinnen en families.