Kids bellenblaas workshop

Woe 29 mei | zaterdag 1 juni | zondag 2 juni

Laat je kinderen stralen tijdens de bellenblaas workshop!

Laat de magie van bellenblaas tot leven komen met onze leuke workshop! Kinderen leren de geheimen van het maken van gigantische bellen en kunnen zelf experimenteren met verschillende bellenblaasapparaten.

De kids kunnen meedoen wanneer- en zolang ze willen. Er is geen specifieke starttijd.

Datum:

  • Woe 29 mei tussen 14:00 en 17:00 uur
  • Zaterdag 1 juni tussen 10:00 uur en 13:00 uur
  • Zondag 2 juni tussen 10:00 uur en 13:00 uur

*Een consumptie nuttigen is verplicht

Reserveer informatie

Woensdag 29 mei

De workshop is er op woensdag tussen 14:00 uur & 17:00 uur

Lunchen

Wil je eerst lunchen? Reserveren kan vanaf 13:00 uur. Geniet eerst met je kind/kids van een lunch bij Venneper Lodge. Vanaf 14:00 uur kunnen de kids meedoen aan de bellenblaas workshop.

Dineren

Wil je dineren? Reserveer dan bijvoorbeeld tussen 16:00 en 17:00 uur. Dan kunnen de kids eerst aan de slag met bellenblazen en daarna lekker aan tafel schuiven.

Borrelen

Hoef je niet perse te lunchen of te dineren? Dat is geen probleem. Geniet van een borrel en een gebakje terwijl je kids gaan stralen als ze bezig zijn met mega bellenblazen. De kids kunnen daarnaast heerlijk buiten & binnen spelen.
Reserveren kan dan het beste tussen 14:30 uur en 15:30 uur.

  • LET OP: Geef bij "opmerkingen" aan met hoeveel kinderen je komt en of je komt voor een "lunch" "diner" of "borrel". Dan kunnen we de activiteit zo goed mogelijk organiseren

Zaterdag 1 en zondag 2 juni

Onze artiest is er zondag tussen 10:00 uur & 13:00 uur

Ontbijten

Wil je eerst ontbijten? Reserveren kan vanaf 09:00 uur. Geniet eerst met je kind/kids van een ontbijtplank bij Venneper Lodge. Vanaf 10:00 uur gaat Kunnen de kids aan de slag met bellenblazen. Kom je voor het ontbijt? Reserveer dan uiterlijk tot 11:00 uur

Lunchen
Wil je lunchen? Reserveer dan bijvoorbeeld tussen 11:30 uur en 13:00 uur. Dan kunnen de kids eerst bellenblazen en daarna lekker aan tafel schuiven voor een lunch. 

Borrelen

Hoef je niet perse te ontbijten of te lunchen? Dat is geen probleem. Geniet van een borrel en een gebakje terwijl je kids gaan stralen als ze bezig zijn met mega bellenblazen. De kids kunnen daarnaast heerlijk buiten & binnen spelen. 

  • LET OP: Geef bij "opmerkingen" aan met hoeveel kinderen je komt en of je komt voor een "ontbijt", "lunch" of "borrel". Dan kunnen we de activiteit zo goed mogelijk organiseren

Bekijk alle kinderactiviteiten

Bekijk het volledige terrasprogramma bij Venneper Lodge! Elke week vermaken wij de kinderen met een fantastische activiteit! Venneper Lodge is het leukste restaurant voor kinderen, gezinnen en families.