Kids Ballonartiest

Woe 10 | zat 13 | zo 14 april

Laat je kinderen stralen met een prachtige ballon!

Laat je verbazen door de kleurrijke balloncreaties van onze ballonartiest! Van dieren tot bloemen en alles daartussenin, onze artiest maakt de meest fantastische ballonfiguren die de kinderen met trots kunnen laten zien.
Datum:
  • Woe 10 april 14:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 13 april 10:00 uur- 13:00 uur
  • Zondag 14 april 10:00 uur- 13:00 uur

*Een consumptie nuttigen is verplicht

Reserveer informatie

Woensdag 10 april

Onze artiest is er op woensdag tussen 14:00 uur & 17:00 uur

Lunchen

Wil je eerst lunchen? Reserveren kan vanaf 13:00 uur. Geniet eerst met je kind/kids van een lunch bij Venneper Lodge. Vanaf 14:00 uur gaat onze artiest aan de slag met het maken van ballonnen voor de kids.

Dineren

Wil je dineren? Reserveer dan bijvoorbeeld tussen 16:00 en 17:00 uur. Dan kunnen de kids eerst een ballon ontvangen en daarna lekker aan tafel schuiven.

Borrelen

Hoef je niet perse te lunchen of te dineren? Dat is geen probleem. Geniet van een borrel en een gebakje terwijl je kids gaan stralen als ze een ballon ontvangen. De kids kunnen daarnaast heerlijk buiten & binnen spelen.
Reserveren kan dan het beste tussen 14:30 uur en 15:30 uur.

  • LET OP: Geef bij "opmerkingen" aan met hoeveel kinderen je komt en of je komt voor een "lunch" "diner" of "borrel". Dan kunnen we de activiteit zo goed mogelijk organiseren

Zaterdag 13 & zondag 14 april

Onze ballon artiest is er op zaterdag en zondag tussen 10:00 uur & 13:00 uur

Ontbijten

Wil je eerst ontbijten? Reserveren kan vanaf 09:00 uur. Geniet eerst met je kind/kids van een ontbijtplank bij Venneper Lodge. Vanaf 10:00 uur gaat onze artiest aan de slag met het maken van ballonnen voor de kids. Kom je voor het ontbijt? Reserveer dan uiterlijk tot 11:00 uur

Lunchen
Wil je lunchen? Reserveer dan bijvoorbeeld tussen 11:30 uur en 13:00 uur. Dan kunnen de kids eerst een ballon ontvangen en daarna lekker aan tafel schuiven voor een lunch. 

Borrelen

Hoef je niet perse te ontbijten of te lunchen? Dat is geen probleem. Geniet van een borrel en een gebakje terwijl je kids gaan stralen als ze een ballon ontvangen. De kids kunnen daarnaast heerlijk buiten & binnen spelen. 

  • LET OP: Geef bij "opmerkingen" aan met hoeveel kinderen je komt en of je komt voor een "ontbijt", "lunch" of "borrel". Dan kunnen we de activiteit zo goed mogelijk organiseren

Bekijk alle kinderactiviteiten

Bekijk het volledige terrasprogramma bij Venneper Lodge! Elke week vermaken wij de kinderen met een fantastische activiteit! Venneper Lodge is het leukste restaurant voor kinderen, gezinnen en families.