Over ons

Over Ons

Aan de rand van de prachtige natuur van Venneperhout staat

"Venneper Lodge"

Als u vanaf onze ruime parkeerplaats richting het restaurant loopt ziet u een prachtige moderne houten Lodge met een mooi groene aangelegde tuin en een speeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven. Het ruime terras met lounge is een unieke plek om buiten te genieten van een heerlijke maaltijd. Het natuurlijke interieur met landelijke meubels en oude houten muurplanken geven het restaurant een gezellige warme uitstraling. Het restaurant is ruimtelijk opgezet en toch intiem. Voor de kinderen is er binnen een indoorspeeltuin.

U wordt met een vriendelijke lach welkom geheten en alles wordt compleet verzorgd door onze gastvrouwen en gastheren. De keukenbrigade bakt de lekkerste klassieke & eigentijdse pannenkoeken en maakt de heerlijkste salades, vis- en vleesgerechten. Voor de kinderen hebben wij een speciale kinderkaart met cadeautjes. Ook voor een lunch en een gezellige high tea bent u van harte welkom.

Kom genieten en laat u verrassen bij Venneper Lodge!

EEN HIPPE PLEK VOOR IEDEREEN

Waar vindt u toch dat ene restaurant waar het voor werkelijk iedereen oprecht genieten is? Blije kids en blije ouders? Heerlijk spelen en relaxed genieten? De heerlijkste gerechten en drankjes voor klein en groot? Zoek niet verder, want Venneper Lodge wordt uw vaste plek! Wat dacht u van zowel een (afgeschermd) indoor speelparadijs met ballenbak en bioscoop als frisse-lucht-vertier met klimtoestellen, zandbak en voetbalveldje? De jongste gasten zullen zich opperbest vermaken, terwijl u geniet van fijne gesprekken en natuurlijk alles wat ons uitgebreide menu te bieden heeft.

THEE & TAART

Welk beeld komt er in uw hoofd op wanneer u aan een High Tea denkt? Hoogstwaarschijnlijk denkt u aan gezellig tafelen met fijne vrienden of familie onder het genot van de heerlijkste thee en taartjes. Hartig & zoet en aan scones met slagroom en aardbeienjam. En échte thee drinken zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Ja toch? Daar dacht u aan! Bij Venneper Lodge zorgen wij ervoor dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt en dat u onbezorgd kunt genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes. Bij Venneper Lodge is het zelfs mogelijk om te gaan High Tea’en met kids. Ze kunnen meesmullen van de zaligheden, maar ondertussen vooral ook zichzelf enorm vermaken in de speelhoek, bioscoop, speeltuin of op het voetbalveld. Terwijl u relaxed van al het lekkers en uw gezelschap geniet. Hoe heerlijk is dat?

BAKKIE DOEN?

Wat kan het leven soms simpel zijn. Een heerlijk bakkie koffie kan een mens toch zo goed doen. De professionele barista's van Venneper Lodge weten hoe ze u blij kunnen maken met de heerlijkste versgemalen koffie.