OVER ONS

Aan de rand van de prachtige natuur van Venneperhout staat
Venneper Lodge
Als u vanaf onze ruime parkeerplaats richting het restaurant loopt ziet u een prachtige moderne houten Lodge met een mooi groene aangelegde tuin en een speeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven. Het ruime terras met lounge is een unieke plek om buiten te genieten van een heerlijke maaltijd. Het natuurlijke interieur met landelijke meubels en oude houten muurplanken geven het restaurant een gezellige warme uitstraling. Het restaurant is ruimtelijk opgezet en toch intiem. Voor de kinderen is er binnen een indoorspeeltuin.

U wordt met een vriendelijke lach welkom geheten en alles wordt compleet verzorgd door onze gastvrouwen en gastheren. De keukenbrigade bakt de lekkerste klassieke & eigentijdse pannenkoeken en maakt de heerlijkste salades, vis- en vleesgerechten. Voor de kinderen hebben wij een speciale kinderkaart met cadeautjes. Ook voor een lunch bent u van harte welkom.

Kom genieten en laat u verrassen bij Venneper Lodge!

Een hippe plek voor iedereen!

Waar vindt u toch dat ene restaurant waar het voor werkelijk iedereen oprecht genieten is? Blije kids en blije ouders? Heerlijk spelen en relaxed genieten? De heerlijkste gerechten en drankjes voor klein en groot? Zoek niet verder, want Venneper Lodge wordt uw vaste plek! Wat dacht u van zowel een (afgeschermd) indoor en outdoor speelparadijs! Denk aan een bioscoop en klimtoestellen. 

De jongste gasten zullen zich opperbest vermaken, terwijl u geniet van fijne gesprekken en natuurlijk alles wat ons uitgebreide menu te bieden heeft.

Bakkie doen?

Wat kan het leven soms simpel zijn. Een heerlijk bakkie koffie kan een mens toch zo goed doen. De professionele barista's van Venneper Lodge weten hoe ze u blij kunnen maken met de heerlijkste versgemalen koffie.